Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, de gevelwijzing van de woning, Hallseweg 69, Hall

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, de gevelwijzing van de woning, Hallseweg 69, Hall.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere/ uitgebreide omgevingsvergunning, de gevelwijzing van de woning, Hallseweg 69, Hall.     Kenmerk: 2023-2161 Soort aanvraag: omgevingsvergunning Procedure: reguliere Ontvangstdatum: 21-12-2023 Omschrijving: de gevelwijzing van de woning Locatie: Hallseweg 69, Hall   Ter inzage   De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist. De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.     Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 30-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. 05c9b0af1e0b34676f1e7cb769017a44

Gerelateerde berichten