Provincie Gelderland Wet bodembescherming locatie Emperweg 4 in Empe (gemeente Brummen)

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet bodembescherming locatie Emperweg 4 in Empe (gemeente Brummen).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben het besluit vaststelling ernst en spoedeisendheid verleend op grond van de Wet bodembescherming van een bodemverontreiniging aan Emperweg 4 te Empe (gemeente Brummen). Ook hebben zij ingestemd met de aanpak van de sanering, waarbij de verontreiniging met minerale olie en aromaten wordt gesaneerd door het aanbrengen van een leeflaag van 1 m-mv.   Mogelijkheid van inzien De besluiten en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99. U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2023-016403.   Bezwaar Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn bezwaar maken tegen de besluiten. Vermeld hierbij het zaaknummer 2023-016403. Onderaan het besluit leest u hier meer over.   Wilt u meer weten? Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 2-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. 167fd82f55a75eeaa8ccd9d380c9f4be

Gerelateerde berichten