Gemeente Brummen – Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het aanleggen van een parkeerplaats, Gaspeldoorn 18 in Eerbeek

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het aanleggen van een parkeerplaats, Gaspeldoorn 18 in Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: aanvraag Datum ontvangst: 10 september 2023 Locatie: Gaspeldoorn 18 in Eerbeek Voor: het aanleggen van een parkeerplaats Activiteit(en): kappen Registratienummer: 2023-1969 Inzien aanvraag De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist. De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 15-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. 19d1df54541c005f706c6257330d1691

Gerelateerde berichten