Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, ANWB- Streetwise, te Oude Eerbeekseweg 5 in Brummen.

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, ANWB- Streetwise, te Oude Eerbeekseweg 5 in Brummen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: aanvraag verleend Datum verzonden: 27 januari 2024 - gelegenheid: ANWB- Streetwise - activiteit: Educatief verkeersprogramma - datum: 13 mei 2024 tussen 8.30 uur en 12.00 uur - locatie: Oude Eerbeekseweg 5 in Brummen Verkeersmaatregelen: Op 13 mei 2024 vanaf 8.00 uur tot 12.30 uur is, zoals aangegeven op "tekening wegafsluiting", de Oude Eerbeekseweg, vanaf de Pothof tot de oprit naar de begraafplaats, afgesloten door middel van afzethekken met bord C1. Dit betekent ook dat er gedurende deze periode in dit gebied niet geparkeerd mag worden. Zaaknummer: Z093953 Inzien stukken De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Bezwaar Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. 54e2dd47d066e30bb0f7c9d114e66527

Gerelateerde berichten