Gemeente Brummen - Verleend uitgebreide omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van de kantine van Sportclub Brummen als BSO, L.R. Beijnenlaan 18, Brummen.

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Verleend uitgebreide omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van de kantine van Sportclub Brummen als BSO, L.R. Beijnenlaan 18, Brummen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Verleend uitgebreide omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van de kantine van Sportclub Brummen als BSO, L.R. Beijnenlaan 18, Brummen.     Kenmerk: 2023-1959 Soort aanvraag: omgevingsvergunning Procedure: uitgebreide Verzenddatum: 12-01-2024 Omschrijving: het brandveilig gebruiken van de kantine van Sportclub Brummen als BSO Locatie: L.R. Beijnenlaan 18, Brummen   Ter inzage Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.   Beroep   Belanghebbenden kunnen beroep instellen tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het instellen van beroep kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit (of indien dat niet vermeld is, na de dag van publicatie van het besluit) schriftelijk een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.     Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 20-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. 783f0fcc81425f072920415c03277157

Gerelateerde berichten