Gemeente Brummen – Rectificatie - Ontwerpbesluit verleende omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van “De Wildbaan”, Spankerenseweg 16 in Leuvenheim

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Rectificatie - Ontwerpbesluit verleende omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van “De Wildbaan”, Spankerenseweg 16 in Leuvenheim.

Meer informatie over deze bekendmaking:

B&W zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen. :   Status: ontwerp Datum ontvangst: 27 juni 2023 Datum verzonden ontwerpbesluit: 4 december 2023 Locatie: Spankerenseweg 16 in Leuvenheim. Voor: het brandveilig gebruiken van “De Wildbaan” Registratienummer: 2023-1862 Activiteiten: Het in gebruik nemen of gebruiken van een, met het oog op de brandveiligheid aangewezen, vergunningplichtig bouwwerk (art. 2.1. lid 1 sub d Wabo) Inzien vergunning Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 8 december 2023 voor de duur van zes weken ter inzage bij de balie in het gemeentehuis van Brummen en kan op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Beroep Belanghebbenden kunnen beroep instellen tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Dit kan kenbaar gemaakt worden bij de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. a0159b0a74459234adc3fb8fc9aba229

Gerelateerde berichten