Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Wintermarkt Hall, te Dorpsstraat 57 in Hall.

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Wintermarkt Hall, te Dorpsstraat 57 in Hall..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: aanvraag verleend Datum verzonden: 8 december 2023 - gelegenheid: Wintermarkt Hall - activiteit: verkoop van zelfgemaakte- en streekproducten en optredens t.b.v. onderhoud van de Hallse Kerk - datum: 9 december 2023 van 10.30 uur tot 15.00 uur - locatie: Dorpsstraat 57 in Hall Verkeersmaatregelen: Op zaterdag 9 december 2023 wordt van 10.00 uur tot 15.30 uur een éénzijdig parkeerverbod van kracht aan de Dorpsstraat te Hall door het evenwijdig aan de weg plaatsen van verkeersborden E1 met richtingspijl op een onderbord. Bij de ingang van de weide en de rijbaan in het midden wordt voorzien van rijplaten. Zaaknummer: Z093432   Inzien stukken De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.   Bezwaar Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. a49334860a1ba53725656c9af357354f

Gerelateerde berichten