Ad van Lit + Foto + Film

Ad van Lit + Foto + Film is een Fotograaf gelegen aan Thorbeckestraat 39 in Brummen.

Meer informatie over Ad van Lit + Foto + Film in Brummen

Ad van Lit heeft zijn drone-brevet behaald en is nu in staat om drone film- en fotovluchten uit te voeren. Hij is verzekerd tijdens het uitvoeren van deze vluchten. Daarnaast heeft hij een filmopdracht afgerond waarbij zout baggerslib uit het Eems-Estuarium werd gebruikt voor zandgrondverbetering in de voormalige Veenkoloniën. Ook heeft hij een beurspresentatie gedaan voor de Combinatie F.L. Liebregts & De Vries & van de Wiel in Cortenoever. Ten slotte heeft hij een selectie van recent fotowerk gemaakt.

Wil je weten wat Ad van Lit + Foto + Film verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ad van Lit + Foto + Film of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ad van Lit + Foto + Film? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ad van Lit + Foto + Film het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Ad van Lit + Foto + Film reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ad van Lit + Foto + Film

Bezoekers bekeken ook