ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Arnhemsestraat 50 in Brummen.

Meer informatie over ALDI in Brummen

Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Ze streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en hebben een breed assortiment van ruim 900 producten. ALDI biedt zowel producten van hun eigen huismerken als A-merken aan, allemaal van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Ze hebben ook aandacht voor duurzaamheid en gaan de strijd aan tegen voedselverspilling. Bij ALDI kan je altijd goedkoper boodschappen doen en ze hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Daarnaast kan je ook kans maken op €30 en op de hoogte blijven van alle aanbiedingen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook