Ali baba's Palace

Ali baba's Palace is een Pizzeria gelegen aan Oranje Nassauplein 26 in Eerbeek.

Meer informatie over Ali baba's Palace in Eerbeek

Ali Baba's Palace is een populaire pizzeria en grillroom in Eerbeek en omgeving. Ze bieden afhaal-, bezorg- en reserveringsservices aan. De openingstijden zijn beschikbaar op de website. Het restaurant staat bekend om zijn handgemaakte pizza's, grote schotels, gegrilde vleesgerechten en heerlijke broodjes. Recentelijk zijn ze weer open en bieden ze de mogelijkheid om op het terras te genieten van lekker eten en drinken tijdens een goed gesprek. Klanten zijn erg tevreden over Ali Baba's Palace en ze hebben positieve recensies ontvangen. Het restaurant is gevestigd op Oranje Nassauplein 26 en het telefoonnummer voor reserveringen is 0313-655996.

Wil je weten wat Ali baba's Palace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ali baba's Palace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ali baba's Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ali baba's Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Ali baba's Palace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ali baba’s Palace

Bezoekers bekeken ook