AMI Kappers Brummen

AMI Kappers Brummen is een Kapper gelegen aan Ambachtstraat 2A in Brummen.

Meer informatie over AMI Kappers Brummen in Brummen

Bij AMI Kappers Brummen ben je altijd welkom, of je nu een afspraak hebt gemaakt of niet. De salon biedt haarstyling voor mannen, vrouwen en kinderen en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen een uitgroei bij wilt laten werken, de haarstylisten van AMI Kappers kunnen het allemaal. Ze zorgen ervoor dat jij met een glimlach de salon verlaat. AMI Kappers Brummen gelooft dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt. Ze vinden dat je mooi, bijzonder en uniek bent en daar mag je trots op zijn. Of je nu zonder afspraak binnenloopt of online een afspraak maakt, bij AMI Kappers ben je altijd welkom. Het adres van de salon is Ambachtstraat 2a, 6971 BR Brummen. Daarnaast bieden ze ook studentenkorting aan, waarbij je op vertoon van je studentenpas geen €27,05 betaalt maar €21,75 voor een knipbehandeling en daarnaast 10% korting krijgt op andere behandelingen.

Wil je weten wat AMI Kappers Brummen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Brummen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Brummen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Brummen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar AMI Kappers Brummen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Brummen

Bezoekers bekeken ook