Anke NewNails

Anke NewNails is een Nagelstudio gelegen aan Voorsterweg 75 in Brummen.

Meer informatie over Anke NewNails in Brummen

Welkom bij Anke NewNails! De salon in Brummen is na de lockdown weer geopend vanaf 3 maart. Anke heeft de tijd gebruikt om de salon op te frissen en alles weer mooi te maken. Je kunt nu snel een afspraak maken om je nagels te laten doen. Daarnaast heeft Anke een Valentijnsaanbieding waarbij je jezelf of een ander kunt verwennen met een verwenpakket of cadeaubon. Er zijn ook Home Maintenance Sets beschikbaar om je nagels thuis te verzorgen. Helaas moet de salon ook sluiten vanwege de corona-lockdown, maar je kunt nu wel deze sets bestellen. Verder kondigt Anke aan dat de zomer eraan komt en je kunt kiezen voor vrolijke kleuren met glitters, steentjes en liners. Vanaf 14 mei is de salon weer geopend, maar wel met maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Voor mooie verzorgde nagels kun je naar Anke NewNails gaan.

Wil je weten wat Anke NewNails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anke NewNails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anke NewNails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anke NewNails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Anke NewNails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anke NewNails

Bezoekers bekeken ook