ATB-club Last Gear

ATB-club Last Gear is een Fietsclub gelegen aan Händelstraat 49 in Eerbeek.

Meer informatie over ATB-club Last Gear in Eerbeek

Last Gear is een mountainbikevereniging uit Eerbeek en omstreken. De vereniging heeft ongeveer 250 leden en biedt activiteiten aan voor fietsers van alle niveaus. Op zondagen fietsen ze in groepen van maximaal 10 personen in de bossen bij Eerbeek, Loenen, Hoenderloo en verder. Gedurende de maanden april tot en met september fietsen ze ook op dinsdag- en donderdagavonden. Naast het mountainbiken organiseert Last Gear ook activiteiten en evenementen voor haar leden, inclusief racefietsen. In het jaarboek worden de belevenissen en activiteiten van de vereniging gebundeld. Last Gear is aangesloten bij twee wielersportbonden en hanteert gedragsregels en een protocol voor veilig sporten. Het clubgebouw van Last Gear bevindt zich op Händelstraat 49 in Eerbeek. Het secretariaat is te bereiken op Horstweg 41 in Loenen.

Wil je weten wat ATB-club Last Gear verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ATB-club Last Gear of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ATB-club Last Gear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ATB-club Last Gear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar ATB-club Last Gear reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ATB-club Last Gear

Bezoekers bekeken ook