B&B De Veluwe Hoeve

B&B De Veluwe Hoeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Horsterdijk 12 in Eerbeek.

Meer informatie over B&B De Veluwe Hoeve in Eerbeek

B&B De Veluwe Hoeve is een luxe Bed and Breakfast gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. Na lang zoeken vonden de eigenaren in het voorjaar van 2017 hun droomlocatie: een "Hoeve" aan de rand van het buitengebied van Eerbeek. In één van de bijgebouwen zijn 3 comfortabele kamers gerealiseerd, die zorgvuldig zijn ontworpen, gebouwd en ingericht om gasten een aangenaam verblijf te bieden. De kamers, in combinatie met de prachtige omgeving, zijn perfect voor een meerdaags verblijf. De eigenaren hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in hun Bed and Breakfast.

Wil je weten wat B&B De Veluwe Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Veluwe Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Veluwe Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Veluwe Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar B&B De Veluwe Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Veluwe Hoeve

Bezoekers bekeken ook