B&B Farmhouse de Hoeve

B&B Farmhouse de Hoeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Haarweg 11 in Tonden.

Meer informatie over B&B Farmhouse de Hoeve in Tonden

Farmhouse De Hoeve Tuin is nu geopend. Bob Koster en Wendy Hammick hebben het huis volledig gerenoveerd en hebben er een gezellige bed and breakfast van gemaakt. Het voorhuis van de boerderij is omgebouwd tot een ruim appartement voor 4 personen. Het interieur is authentiek en warm, met muren van leem. Het huis is gelegen in Tonden, een klein gehucht tussen Zutphen, Voorst, Eerbeek en Brummen, aan de rand van het De Hoge Veluwe National Park. Wendy, de gastvrouw, biedt geen ontbijt aan, maar voor een extra €18 kan zij wel zorgen dat de koelkast en keuken elke avond gevuld zijn met alles wat je nodig hebt om je eigen ontbijt te maken. Je kunt ook gebruik maken van de wasmachine. Er zijn prachtige foto's gemaakt door een van de gasten, Shantan Kumarasamy. Kortom, Farmhouse De Hoeve is een ideale plek voor een ontspannen verblijf in de natuur.

Wil je weten wat B&B Farmhouse de Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Farmhouse de Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Farmhouse de Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Farmhouse de Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar B&B Farmhouse de Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Farmhouse de Hoeve

Bezoekers bekeken ook