B&B Leuk Adresje

B&B Leuk Adresje is een Bed & Breakfast gelegen aan Professor Weberlaan 2 in Eerbeek.

Meer informatie over B&B Leuk Adresje in Eerbeek

Aan de rand van Eerbeek op de Veluwe bevindt zich een "Leuk Adresje" genaamd Bed & Breakfast: een Leuk Adresje. Hier zijn twee mooie vakantiewoningen te vinden met een keukenblokje, eigen badkamer en terras. Deze woningen zijn ideaal voor zowel een overnachting als een langer verblijf, omdat de ligging perfect is voor dagjes uit, wandelingen en fietstochten. Gasten hebben volledige vrijheid en het ontbijt is aanwezig in de woning. Bij mooi weer is er maar één advies: ontbijten op het terras! Gasten kunnen genieten van bloemen, paarden, vogels, wilde konijntjes en eekhoorntjes, en 's nachts is de uil te horen. Het Leuk Adresje wordt gerund door gastheer en gastvrouw Henk en Ineke Boer. Het adres is Prof. Weberlaan 2, 6961 LX Eerbeek, en het telefoonnummer is 0313-654899.

Wil je weten wat B&B Leuk Adresje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Leuk Adresje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Leuk Adresje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Leuk Adresje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar B&B Leuk Adresje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Leuk Adresje

Bezoekers bekeken ook