Bakkerij de Winkel

Bakkerij de Winkel is een Bakkerij gelegen aan Marktplein 3 in Brummen.

Meer informatie over Bakkerij de Winkel in Brummen

Bakkerij De Winkel is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij met lunchroom. Ze bakken elke dag voor zonsopgang de lekkerste producten, waarbij ze gebruik maken van de beste ingrediënten en moderne bakkerijmachines. Het brood assortiment is ruim met verschillende soorten zoals wit, bruin, meergranen, mais, zonnebloem, spelt- en desembrood. Ze worden verkocht per stuk en zijn qua formaat tussen een half en een heel brood in. De bakkerij is geopend van maandag tot en met zaterdag en op zondagmorgen met een speciaal assortiment. Naast brood bieden ze ook vers belegde broodjes, frisdranken, verse jus d'orange, koffie en thee-to-go aan in de lunchroom. Ze hebben regelmatig aanbiedingen en kunnen ook maatwerk leveren. Na een brand zijn ze tijdelijk verhuisd, maar in januari 2022 zijn ze teruggekeerd naar hun geliefde Marktplein met een splinternieuw pand, een moderne bakkerij, een sfeervolle winkel en een terras met uitzicht over het Marktplein.

Wil je weten wat Bakkerij de Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij de Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij de Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij de Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Bakkerij de Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij de Winkel

Bezoekers bekeken ook