Bakkerij Teeselink

Bakkerij Teeselink is een Bakkerij gelegen aan Ambachtstraat 46 in Brummen.

Meer informatie over Bakkerij Teeselink in Brummen

Bij Brummens Puur Bakker Teeselink geloven ze in pure ingrediënten en een pure werkwijze. Ze bieden diverse soorten brood en gebak aan die je zowel in de winkel als online kunt bestellen. Daarnaast kun je ook ontbijt- en lunchmanden bestellen, inclusief bezorging aan huis of kantoor. Op Koningsdag is de winkel alleen geopend voor oranjegebak. Verder bieden ze ook diverse lunchmogelijkheden aan en hebben ze specialiteiten zoals de brummense bol en het Bronkhorster Veertje. De winkel is gevestigd in Brummen en heeft verschillende openingstijden. Voor bezorging gelden verschillende tarieven, afhankelijk van de woonplaats.

Wil je weten wat Bakkerij Teeselink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Teeselink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Teeselink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Teeselink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Bakkerij Teeselink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Teeselink

Bezoekers bekeken ook