Beauty di Mare

Beauty di Mare is een Schoonheidssalon gelegen aan Blake 20 in Brummen.

Meer informatie over Beauty di Mare in Brummen

Beauty di Mare is een schoonheidssalon gevestigd in Brummen en biedt een diversiteit aan behandelingen gericht op het verbeteren van de huid. Ze werken met de producten van hannah & Pui Pui. Eigenaresse Nikki Vanmaris heeft jarenlange ervaring en besloot haar eigen salon te openen. Enkele behandelmogelijkheden zijn gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, acnebehandelingen, definitief ontharen, microdermabrasie en het verwijderen van huidoneffenheden. Klanten zijn tevreden en prijzen de professionaliteit en gezelligheid van Nikki. Daarnaast zijn er nieuwsberichten over nieuwe behandelingen en de heropening van de salon na de coronamaatregelen.

Wil je weten wat Beauty di Mare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty di Mare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty di Mare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty di Mare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Beauty di Mare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty di Mare

Bezoekers bekeken ook