Bed & Breakfast Lovenem

Bed & Breakfast Lovenem is een Bed & Breakfast gelegen aan Spankerenseweg 41 in Leuvenheim.

Meer informatie over Bed & Breakfast Lovenem in Leuvenheim

Wanneer je verblijft in B&B Lovenem, kun je genieten van zowel de natuur als de stad. Het is een kleinschalige bed & breakfast met een passie voor de Veluwe. Je kunt de oude Hanzestad Zutphen verkennen, de kerktoren in Doesburg beklimmen en kunstwerken bewonderen in het Kröller-Müller museum. Daarnaast kun je op zoek gaan naar de 'Big Five' van de Veluwe en oog in oog staan met wilde dieren. Als je liever wilt ontspannen, kun je ook gewoon lekker niks doen. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals het oude voorhuis, de varkensstal en de kippenschuur. Gasten hebben lovende woorden voor de B&B en raden het zeker aan. Daarnaast kun je op de website van B&B Lovenem het laatste nieuws lezen, zoals leuke evenementen en mooie wandel- en fietsroutes. Je kunt contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Lovenem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Lovenem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Lovenem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Lovenem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Bed & Breakfast Lovenem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Lovenem

Bezoekers bekeken ook