Bello Restaurant & Zalen

Bello Restaurant & Zalen is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 11 in Hall.

Meer informatie over Bello Restaurant & Zalen in Hall

Bello Restaurant & Zalen is een restaurant dat al sinds 1888 bestaat. Ze bieden een Bourgondisch buffet aan waar je onbeperkt van kunt genieten, inclusief koffie, frisdrank, tapbier en wijn, voor een vaste prijs. Er is een grote keuze aan heerlijke, verse gerechten, dus er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Het restaurant is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, zoals verjaardagen en bedrijfsuitjes. Er zijn ook positieve reviews te vinden van gasten die hebben genoten van het eten, de hygiëne en de vriendelijke bediening. Naast het restaurant verzorgt Bello ook feesten, partijen en entertainment. Ze hebben veel ervaring in het verzorgen van onvergetelijke feesten en denken graag met je mee. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Het Bourgondisch buffet is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

Wil je weten wat Bello Restaurant & Zalen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bello Restaurant & Zalen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bello Restaurant & Zalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bello Restaurant & Zalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Bello Restaurant & Zalen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bello Restaurant & Zalen

Bezoekers bekeken ook