Bloembinderij Ellen Nijenhuis

Bloembinderij Ellen Nijenhuis is een Bloemist gelegen aan Arnhemsestraat 9 in Brummen.

Meer informatie over Bloembinderij Ellen Nijenhuis in Brummen

Op de website van Ellen Nijenhuis kun je verschillende boeketten bestellen voor de herfst. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals de Herfsttint, Warme herfst, Zacht najaar, Kleurrijk najaar, Najaarsfavoriet, Najaarsweelde, Puur najaar, Vaasverrassing bont, Seizoensverrassing en Gewoon bijzonder. Daarnaast is er ook een speciaal Maandboeket voor oktober. De prijzen variëren van € 16,95 tot € 32,95. Op de website kun je ook contact opnemen en is er informatie over de service en openingstijden. Elke dag zijn ze gesloten tussen 12.30 en 13.30, behalve op zaterdag.

Wil je weten wat Bloembinderij Ellen Nijenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloembinderij Ellen Nijenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloembinderij Ellen Nijenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloembinderij Ellen Nijenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Bloembinderij Ellen Nijenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloembinderij Ellen Nijenhuis

Bezoekers bekeken ook