Bloemenhuys

Bloemenhuys is een Bloemist gelegen aan Molenstraat 7 in Eerbeek.

Meer informatie over Bloemenhuys in Eerbeek

Vanaf 1 november zijn de openingstijden van 't Bloemenhuys gewijzigd. Op maandag en dinsdag is de winkel gesloten, maar op deze dagen worden bestellingen wel bezorgd. Voor afscheidsbloemen kunt u een afspraak maken en zijn ze telefonisch of per e-mail bereikbaar. 't Bloemenhuys biedt een grote collectie losse bloemen, boeketten, bloemstukken en bijzondere rozen. Daarnaast hebben ze exotische bloemen en een ruime collectie potterie, glas, cadeau- en decoratieartikelen. Ze maken ook boeketten en bloemwerk voor speciale gelegenheden zoals huwelijken en overlijden. Je kunt langskomen om het uitgebreide aanbod te bekijken, maar als je geen tijd hebt kun je ook gebruik maken van hun webshop. De contactgegevens en openingstijden zijn als volgt: Molenstraat 7, 6961 DS Eerbeek. Openingstijden: maandag en dinsdag gesloten, woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00, zaterdag 10.00-16.00. Telefoon: 0313 41 02 60.

Wil je weten wat Bloemenhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemenhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemenhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemenhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Bloemenhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemenhuys

Bezoekers bekeken ook