Blokker Brummen

Blokker Brummen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Marktplein 7 in Brummen.

Meer informatie over Blokker Brummen in Brummen

Bij Blokker Marktplein Brummen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze bieden onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen aan. Daarnaast hebben ze een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ook hebben ze producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan in Brummen of een van hun andere winkels bezoeken, waar medewerkers je graag adviseren bij het maken van een keuze. Bestellen kan ook online, met de optie om producten thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in een van de winkels. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en nieuwe producten via hun social media kanalen, en kun je contact opnemen met de klantenservice voor vragen en hulp. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Brummen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Brummen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Brummen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Brummen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Blokker Brummen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Brummen

Bezoekers bekeken ook