Boon Repair & Telecom

Boon Repair & Telecom is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Stuijvenburchstraat 34-L in Eerbeek.

Meer informatie over Boon Repair & Telecom in Eerbeek

Boon Repair & Telecom is een winkel gevestigd in het dorp Eerbeek waar je terecht kunt voor alle mogelijke reparaties aan je smartphone, tablet of moederbord. Ze staan bekend om hun eerlijke en professionele advies en hechten veel waarde aan eerlijkheid en vertrouwen. Naast reparaties kun je bij hen ook je abonnement verlengen, zowel met als zonder nieuw toestel, omdat ze officiële dealers zijn van grote telecomproviders zoals Ben, Tele2, KPN, T-Mobile, Budgetmobiel, Vodafone en Lebara. Het interessante is dat ze precies dezelfde prijzen hanteren als de telecomproviders online. Daarnaast verkopen ze niet alleen nieuwe telefoons en laptops, maar ook refurbished exemplaren. Boon Repair & Telecom heeft een expert in huis op het gebied van moederbordreparaties, maar je kunt er ook terecht voor reguliere reparaties, de aanschaf van telefoons en abonnementen. Ze streven ernaar om jou tevreden te stellen en verwelkomen je graag in de winkel voor vragen of vrijblijvend advies. Hun openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Boon Repair & Telecom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boon Repair & Telecom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boon Repair & Telecom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boon Repair & Telecom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Boon Repair & Telecom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boon Repair & Telecom

Bezoekers bekeken ook