Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het bouwen van 2 basiswoningen, Sintelweg 4, Empe

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het bouwen van 2 basiswoningen, Sintelweg 4, Empe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere/ uitgebreide omgevingsvergunning, het bouwen van 2 basiswoningen, Sintelweg 4, Empe.     Kenmerk: 2023-2183 Soort aanvraag: omgevingsvergunning Procedure: reguliere Ontvangstdatum: 29-12-2023 Omschrijving: het bouwen van 2 basiswoningen Locatie: Sintelweg 4, Empe   Ter inzage   De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist. De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.     Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 05-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. c1dbccb03a1d930ba0f8061e4051f366

Gerelateerde berichten