Camping De Brummel

Camping De Brummel is een Kampeerterrein gelegen aan Brummenseweg 10A in Eerbeek.

Meer informatie over Camping De Brummel in Eerbeek

Kom kamperen bij Camping de Brummel in Eerbeek! Deze camping, gelegen op een melkveebedrijf, heeft 25 ruime kampeerplekken en bevindt zich aan de bosrand. Vanaf de camping heb je uitzicht over het weiland en zijn de koeien je buren. In 2017 is er een nieuw sanitair gebouw geopend met vijf douches, een invalidendouche/toilet, een ruimte met wasmachine en koelkast, en een overdekte afwasplek. Daarnaast is er een overkapping voor het stallen van fietsen en is er een Brummeltje, geschikt voor 2 personen. Elk jaar wordt de camping een beetje mooier en er is zelfs een filmpje gemaakt door vrolijke gasten waarin de camping en de omgeving worden getoond. Helaas is de camping vol tijdens Hemelvaart en Pinksteren in 2023.

Wil je weten wat Camping De Brummel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Brummel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Brummel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Brummel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Camping De Brummel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Brummel

Bezoekers bekeken ook