Camping de Hank

Camping de Hank is een Kampeerboerderij gelegen aan Piepenbeltweg 27 in Brummen.

Meer informatie over Camping de Hank in Brummen

Van 30 juli tot 7 augustus is de camping gesloten. Op de website van de mini-camping worden gasten uitgenodigd om een plekje te zoeken in de boomgaard als ze houden van eenvoudig kamperen en fruitbomen. De camping is geopend van 1 mei tot 1 november. Het terrein wordt onderhouden door de medewerkers van Werk & Zorgboerderij Cortenoever. Bezoekers kunnen hen regelmatig bezig zien met het schoonmaken van het rustpunt en het maaien van het gras op het kampeerterrein. Vanwege laaghangende takken is de camping minder geschikt voor campers. De camping biedt rust, ruimte en is gelegen in de natuur, nabij fietsroute LF3a en wandelroute IJssel.

Wil je weten wat Camping de Hank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Hank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Hank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Hank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Camping de Hank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Hank

Bezoekers bekeken ook