Camping Erve 'de Weijenberg'.

Camping Erve 'de Weijenberg'. is een Kampeerterrein gelegen aan in Empe.

Meer informatie over Camping Erve 'de Weijenberg'. in Empe

‘Leven op het Land’ is het motto van Camping Erve de Weijenberg, gelegen in de prachtige IJsselvallei. De camping biedt rust, stilte en een mooie omgeving met bos, weide en een natuurgebied. Op een oude dekzandrug ligt de comfortabele camping die graag gasten ontvangt. Het adres van de camping is Weg over ’t Hontsveld 21, 7399 RK Empe (Gld). Daarnaast is er ook een gastenverblijf genaamd Klein Erve, dat het hele jaar door geopend is. Kampeerders die gebruik willen maken van de camping moeten rekening houden met een afsluiting van de N345 ter hoogte van de A1 afrit Voorst van 6 maart tot en met 9 juni. Ook zijn de energieprijzen gestegen, wat is verwerkt in de prijzenstaffels van de camping. Het beheer van de camping en het gastenverblijf is in handen van Petra Loor en Peter Meuris. Erve de Weijenberg is aangesloten bij Vrienden op de Fiets, waar deelnemers ook een overnachting kunnen boeken in de "Logeerkamer".

Wil je weten wat Camping Erve 'de Weijenberg'. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Erve 'de Weijenberg'. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Erve 'de Weijenberg'.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Erve 'de Weijenberg'. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Camping Erve 'de Weijenberg'. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Erve ‘de Weijenberg’.

Bezoekers bekeken ook