Carservice Verbeek

Carservice Verbeek is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Coldenhovenseweg 39 in Eerbeek.

Meer informatie over Carservice Verbeek in Eerbeek

Carservice Verbeek is al meer dan 12,5 jaar actief als specialist in de regio. Ze zijn betrouwbaar, betaalbaar en bekwaam in het onderhoud van personenauto's, bedrijfswagens en campers. Ze hechten veel waarde aan een goede relatie met hun klanten en geven persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Vooraf geven ze een prijsopgaaf en afspraak is afspraak, dus er zijn geen verrassingen. Ze hebben een platte bedrijfscultuur en een no-nonsense bedrijfspand, waardoor ze betaalbaar onderhoud kunnen bieden. Naast onderhoud bieden ze ook occasions aan, waarbij ze dezelfde kernwaarden hanteren. Ze inspecteren elke auto grondig voordat ze deze verkopen. Jonge auto's of auto's vanaf €7.500,- worden verkocht met full service, inclusief garantie, APK en onderhoud volgens schema. Andere auto's worden technisch geïnspecteerd en voorzien van een verse APK voordat ze worden afgeleverd.

Wil je weten wat Carservice Verbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carservice Verbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carservice Verbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carservice Verbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Carservice Verbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carservice Verbeek

Bezoekers bekeken ook