China Sports en Culture

China Sports en Culture is een Kungfuschool gelegen aan L.R. Beijnenlaan 20 in Brummen.

Meer informatie over China Sports en Culture in Brummen

Ben je op zoek naar een leuke sport waarbij je zowel fysiek als mentaal sterker wordt? Dan is Shaolin Kung Fu iets voor jou! Bij China Sports & Culture kun je terecht voor Kung Fu lessen in Brummen en Zutphen. Er is geen ervaring vereist en iedereen is welkom, van jong tot oud. Shaolin Kung Fu is een Chinese Boeddhistische vechtkunst die al meer dan 1500 jaar bestaat. De trainingen omvatten onder andere meditatie, Qigong, conditieverbetering, krachttraining, lenigheidsoefeningen, basis technieken, vormen, vaardigheden en zelfverdediging. De explosieve en flexibele bewegingen maken Shaolin Kung Fu uniek. Kom langs voor een proefles en doe mee! De lessen worden gegeven op zondag in Brummen en op woensdag en vrijdag in Zutphen. Onze school bestaat uit meer dan 60 leerlingen van verschillende leeftijden.

Wil je weten wat China Sports en Culture verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van China Sports en Culture of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij China Sports en Culture? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je China Sports en Culture het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar China Sports en Culture reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. China Sports en Culture

Bezoekers bekeken ook