De Meander

De Meander is een Biologische boerderij gelegen aan Zutphensestraat 296 in Brummen.

Meer informatie over De Meander in Brummen

De Meander is een bruisende gemeenschap van tuinders, dagbestedingsgangers, vrijwilligers, dieren en het landschap. Ze telen op biologisch-dynamische wijze groenten en onderhouden een divers landschap. Ze bieden groenten en fruit aan in groentepakketten en hebben een boerderijwinkel met een groot assortiment. Daarnaast leveren ze aan lokale biologische winkels en marktkooplui. Op de Meander staat de bodem centraal en maken ze zelf compost van groente- en snoeiafval. Ze gebruiken de Dammkultur voor niet-kerende grondbewerking. Natuurbeheer is ook belangrijk voor hen en ze stimuleren biodiversiteit door het onderhouden en aanleggen van natuurelementen. Ze werken samen met zorgbedrijf In Groene Handen, dat het natuuronderhoud verzorgt en ondersteunt bij klussen op de tuin. De Meander is gevestigd in Brummen en heeft verschillende openingstijden. Men kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief voor meer informatie.

Wil je weten wat De Meander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar De Meander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meander

Bezoekers bekeken ook