De Pelikaan Eerbeek

De Pelikaan Eerbeek is een Cadeauwinkel gelegen aan Stuijvenburchstraat 38 in Eerbeek.

Meer informatie over De Pelikaan Eerbeek in Eerbeek

Kom naar De Pelikaan Eerbeek en ontdek onze bijzondere winkel. Geniet op ons zonnige terras of in het schenkerij gedeelte van een heerlijke Pelikaan koffie of thee, compleet met bonbons, appeltaart, cheesecake of kaneelcake. En ook voor vegan lekkernijen, zoals aardbeien gebakjes, ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij ook een assortiment van serviezen, streekproducten, cadeaus en nog veel meer. Bovendien zijn wij geautoriseerd dealer van Jura koffiemachines. Kom langs en laat je verrassen door ons complete assortiment! Ons pand is te vinden aan de Stuijvenburchstraat 38 in Eerbeek. Voor contact kun je mailen naar info@depelikaaneerbeek.nl of bellen naar 06 111 88 303. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Op maandag en op zon- en feestdagen zijn we gesloten. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat De Pelikaan Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pelikaan Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pelikaan Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pelikaan Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar De Pelikaan Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pelikaan Eerbeek

Bezoekers bekeken ook