De Taalcoach

De Taalcoach is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Windheuvelstraat 5 in Brummen.

Meer informatie over De Taalcoach in Brummen

De Taalcoach is een bedrijf dat mensen traint en coacht om hun Nederlandse schrijfvaardigheid te verbeteren. Ze werken zowel voor bedrijven als particulieren en bieden praktijkgerichte schrijftrainingen aan. Voor iedereen die geïnteresseerd is, bieden ze een gratis intake aan. Daarnaast bieden ze zowel groepstrainingen als individuele coaching aan. De Taalcoach kan je helpen met vragen zoals hoe je de d's en t's moet gebruiken, of je relaxt of relaxed moet schrijven, en hoe je rapporten helderder kunt schrijven. Ze kunnen je ook helpen met het opstellen van ingewikkelde maar duidelijke adviezen en met het verbeteren van je notuleervaardigheden. Kortom, De Taalcoach helpt graag met een training op maat om je Nederlandse schrijfvaardigheid te verbeteren.

Wil je weten wat De Taalcoach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Taalcoach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Taalcoach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Taalcoach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar De Taalcoach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Taalcoach

Bezoekers bekeken ook