De Tijd eten & drinken

De Tijd eten & drinken is een Restaurant gelegen aan Stuijvenburchstraat 52 in Eerbeek.

Meer informatie over De Tijd eten & drinken in Eerbeek

De Tijd Eerbeek is een eetgelegenheid gelegen in het bruisende centrum van Eerbeek. Ze hebben 75 zitplaatsen, een sfeervolle haard en een open keuken. Daarnaast is er ook een zonnig terras met 60 zitplekken. Ze serveren lunch en diner van dinsdag tot en met zondag en bieden ook diverse arrangementen en buffetten aan. Het restaurant ligt langs meerdere fiets- en wandelroutes, dus het is de perfecte plek om even te stoppen voor een kop koffie of een stevige lunch. De contactgegevens van De Tijd Eerbeek zijn Stuijvenburchstraat 5, 6961 CW Eerbeek, telefoonnummer 0313 - 65 67 15 en e-mailadres contact@detijdeerbeek.nl. De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 12:00 tot 22:00, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 23:00 en zondag van 12:00 tot 22:00. Het restaurant is gesloten op maandag.

Wil je weten wat De Tijd eten & drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tijd eten & drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tijd eten & drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tijd eten & drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar De Tijd eten & drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tijd eten & drinken

Bezoekers bekeken ook