De Vroolijke Frans

De Vroolijke Frans is een Restaurant gelegen aan Knoevenoordstraat 51 in Brummen.

Meer informatie over De Vroolijke Frans in Brummen

De Vroolijke Frans is een populair horecabedrijf in Brummen dat bekend staat om zijn rust, ruimte en natuurlijke omgeving. Gasten waarderen het restaurant vanwege de gezellige sfeer, de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van het eten en drinken en de persoonlijke gastvrijheid. Het restaurant heeft een sfeervolle inrichting en een zonnig terras. De ligging in een prachtig gebied met wandel- en fietsroutes maakt het een ideale plek voor ontspanning. Er is ook nieuws en een cultuuragenda beschikbaar, evenals aankomende evenementen zoals een optreden van Ilse DeLange. Gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evenementen.

Wil je weten wat De Vroolijke Frans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vroolijke Frans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vroolijke Frans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vroolijke Frans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar De Vroolijke Frans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vroolijke Frans

Bezoekers bekeken ook