Decorette Woonatelier Eerbeek

Decorette Woonatelier Eerbeek is een Woonwinkel gelegen aan Loenenseweg 36 in Eerbeek.

Meer informatie over Decorette Woonatelier Eerbeek in Eerbeek

In Eerbeek, op de Veluwe, vind je Schildersbedrijf & Decorette Gabriël. Deze combinatie van een schildersbedrijf en een winkel stelt hen in staat om een totaalpakket aan te bieden. Hun interieurwinkel is gevuld met kleur en sfeer en inspireert klanten om hun huis om te toveren in een thuis. Ze hebben ook een nieuw inspiratiemagazine dat gedownload kan worden. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan, zoals interieuradvies en workshops. Het team bestaat uit Gerard en Diana Gabriël, de eigenaren, en interieurdesigners Gonny en Warja. De vestiging in Eerbeek is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Ze hebben een ruime keuze aan stoffen, zonwering, vloeren, verf, behang en meubels. Klanten kunnen contact opnemen met de winkel of zich aanmelden voor de nieuwsbrief voor inspiratie.

Wil je weten wat Decorette Woonatelier Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Decorette Woonatelier Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Decorette Woonatelier Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorette Woonatelier Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Decorette Woonatelier Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Decorette Woonatelier Eerbeek

Bezoekers bekeken ook