Divane Nails&Beauty

Divane Nails&Beauty is een Nagelstudio gelegen aan Tuinstraat 11 in Brummen.

Meer informatie over Divane Nails&Beauty in Brummen

Divane Nails & Beauty is een adres in Brummen waar je terecht kunt voor Acryl Nagels en Gelpolish. Je kunt online een afspraak maken voor de behandeling naar keuze. Het is zelfs mogelijk om meerdere behandelingen te selecteren en een gecombineerde afspraak te plannen. Na het maken van een online afspraak ontvang je een bevestiging per mail. Als je deze niet ontvangt, wordt geadviseerd om contact op te nemen. Let op: op dit moment is er geen plek voor nieuwe klanten, maar je kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden. De salon bevindt zich aan de Tuinstraat 11 in Brummen en is op maandag, woensdag en vrijdag geopend, met verschillende openingstijden. Op dinsdag is de salon geopend in de ochtend en avond, en op donderdag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Divane Nails&Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Divane Nails&Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Divane Nails&Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Divane Nails&Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Divane Nails&Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Divane Nails&Beauty

Bezoekers bekeken ook