Dorpslokaal Concordia

Dorpslokaal Concordia is een Restaurant gelegen aan Engelenburgerlaan 1 in Brummen.

Meer informatie over Dorpslokaal Concordia in Brummen

Dorpslokaal Concordia is een café in het centrum van Brummen met een zonnig terras en ruimtes voor verenigingen en bijeenkomsten. Ze bieden een uitgebreide menukaart met ambachtelijke gerechten gemaakt van verse en lokale producten. Daarnaast hebben ze verschillende arrangementen, zoals het Concordiabuffet, vergaderarrangement, high tea en lunchbuffet. Regelmatig organiseren ze ook activiteiten, zoals pubquizen en live optredens. De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur en op zondag van 11.00 tot 21.00 uur. Contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Dorpslokaal Concordia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpslokaal Concordia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpslokaal Concordia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpslokaal Concordia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Dorpslokaal Concordia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpslokaal Concordia

Bezoekers bekeken ook