Equi-Release

Equi-Release is een Paardrijservice gelegen aan Odinkerf 17 in Eerbeek.

Meer informatie over Equi-Release in Eerbeek

Op de website van Equi-Release paardenmassage kun je meer informatie vinden over de voordelen van massage voor paarden en over de eigenaar, Ilona Valkenburg. Massage is gericht op het oplossen van spierproblemen bij paarden, aangezien 60 procent van hun lichaam uit spierweefsel bestaat. Naast paardenmassage biedt Ilona ook personal training aan, zodat paardeneigenaren zelf fit blijven en hun paarden niet in de weg zitten. Als je een afspraak wilt maken of vragen hebt, kun je telefonisch of per mail contact opnemen, en als Ilona niet meteen kan opnemen, kun je een appje sturen. Ilona heeft haar diploma fysiotherapie behaald in 2007 en heeft daarna een opleiding tot paardensportmasseur gevolgd, waarbij ze in 2021 haar diploma behaalde. Ze heeft ook examen gedaan bij de beroepsvereniging VPSN om haar kennis up-to-date te houden en kwaliteit te waarborgen. Met Equi-Release biedt Ilona professionele paardenmassage aan.

Wil je weten wat Equi-Release verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Equi-Release of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Equi-Release? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Equi-Release het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Equi-Release reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Equi-Release

Bezoekers bekeken ook