Esther van Maanen Hair & Make up

Esther van Maanen Hair & Make up is een Schoonheidssalon gelegen aan Gravin van Burenlaan 29 in Eerbeek.

Meer informatie over Esther van Maanen Hair & Make up in Eerbeek

Hair & make-up artist Esther van Maanen is al 20 jaar actief in de industrie. Ze werkt regelmatig aan editorials voor bekende magazines en reist ook naar New York, Milaan en Parijs om te assisteren bij de Fashion Weeks. Ze heeft onlangs meegewerkt aan de Victoria's Secret Fashion Show en heeft haar eigen beautyvlog op LINDA.tv. Daarnaast geeft Esther make-up workshops aan mensen die willen leren hoe ze zichzelf mooi kunnen opmaken. Ze is zelfstandig werkzaam in Nederland en wordt internationaal vertegenwoordigd door Nina Klein. Ze heeft ook een exclusieve Make-up workshop samengesteld waarin ze haar belangrijkste lessen en tips deelt, zodat anderen ook een perfecte make-up bij zichzelf kunnen aanbrengen.

Wil je weten wat Esther van Maanen Hair & Make up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Esther van Maanen Hair & Make up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Esther van Maanen Hair & Make up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Esther van Maanen Hair & Make up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Esther van Maanen Hair & Make up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Esther van Maanen Hair & Make up

Bezoekers bekeken ook