Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Lenteloop 2024, start vanaf Boshoffweg 6 in Eerbeek.

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Lenteloop 2024, start vanaf Boshoffweg 6 in Eerbeek..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Datum verzonden: 15 februari 2024 Gelegenheid: Lenteloop 2024 Activiteit: hardloopwedstrijd /trail/wandeltocht Datum: Zaterdag 9 maart 2024 Locatie: start vanaf Boshoffweg 6 in Eerbeek, 09.30 tot 15.30 uur. Zaaknummer: Z095161 Inzien stukken De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Bezwaar Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 20-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. fc565538fbd382f6347fa7229d7dd0e7

Gerelateerde berichten