Fitt2Go

Fitt2Go is een Sportschool gelegen aan Dorpsstraat 14 in Hall.

Meer informatie over Fitt2Go in Hall

Fitt2Go is een sportschool in Hall, bij Brummen en Eerbeek, waar je in kleine groepen van maximaal 6 personen kunt werken aan je lichamelijke en geestelijke fitheid. Ze bieden verschillende programma's aan, zoals de Total Fitt Small Group Training, waarbij je in een groep met een personal trainer kunt trainen. Daarnaast kun je ook werken aan je gewicht en meer kennis opdoen over voeding met het programma Total Fitt&Slank. Er worden ook Club Yoga lessen aangeboden in kleine groepen. Bij Fitt2Go staat persoonlijke aandacht, laagdrempeligheid en plezier hoog in het vaandel. Iedereen is welkom en alles is mogelijk. Voor meer informatie kun je terecht op hun website www.fitt2go.nl.

Wil je weten wat Fitt2Go verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitt2Go of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitt2Go? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitt2Go het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Fitt2Go reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitt2Go

Bezoekers bekeken ook