Formidable

Formidable is een Restaurant gelegen aan Kloosterstraat 1 in Eerbeek.

Meer informatie over Formidable in Eerbeek

Restaurant Formidable is een internationaal restaurant met een diversiteit aan gerechten, van Aziatisch tot Mediterraans. Het restaurant is geschikt voor gezellige familiediners, vriendenuitjes of feestjes. Het grote voordeel is dat je onbeperkt kunt genieten van gerechten voor een vaste prijs, en er is geen tijdslimiet. Reserveren wordt aanbevolen, maar is niet verplicht. Het restaurant is gevestigd in Eerbeek en is bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0) 313 7 45 009. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:30, waarbij de keuken sluit om 22:00.

Wil je weten wat Formidable verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Formidable of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Formidable? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Formidable het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Formidable reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Formidable

Bezoekers bekeken ook