Frontline Handbikes

Frontline Handbikes is een Fabrikant gelegen aan Ambachtstraat 44 in Brummen.

Meer informatie over Frontline Handbikes in Brummen

Frontline Handbikes is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in handbikes. Ze bieden de allerbeste service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Frontline is de bedenker, ontwikkelaar en bouwer van de Frontline handbike. Ze werken graag samen met klanten om aan hun wensen te voldoen en bieden op maat gemaakte of aangepaste standaard handbikes aan. Ze hebben verschillende modellen, waaronder de Frontline M7 Hybride Handbike met naafmotor en het 600 WH accupakket, de Frontline 7-Speed Handbike zonder elektrische ondersteuning en de Frontline E-Drive volledig elektrische handbike. Ze streven ernaar om elke klant tevreden te houden en nodigen klanten uit om hun goede ervaringen te delen. Frontline is opgericht in 2002 en wordt nu gerund door vader Arjan Wilbrink en zoon Jesse Wilbrink, die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk de technische aspecten en de verkoop en marketing van het bedrijf. Het bedrijf heeft ook uitgebreid met de komst van Niek Klein Kranenbarg en Wim, de vader van Niek, die nu deel uitmaken van het Frontline-team.

Wil je weten wat Frontline Handbikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frontline Handbikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frontline Handbikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frontline Handbikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Frontline Handbikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frontline Handbikes

Bezoekers bekeken ook