Garage- Automobielbedrijf C. Lammers

Garage- Automobielbedrijf C. Lammers is een Autohandel gelegen aan Weg Over Het Hontsveld 5 in Empe.

Meer informatie over Garage- Automobielbedrijf C. Lammers in Empe

Autobedrijf Chris Lammers is een BOVAG autobedrijf dat alle diensten rondom uw auto en motor aanbiedt. Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto's van elk merk en als ze het niet in huis hebben, zullen ze het voor u vinden. Ze voeren reparaties en spuitwerk uit en installeren accessoires. Bij Autobedrijf Chris Lammers vindt u alles voor uw auto onder één dak. Ze hebben een ruime collectie occasions in verschillende prijsklassen en kunnen ook bemiddelen om een passende auto voor u te vinden. De occasions worden geleverd met een grote beurt en nieuwe APK, en vanaf 4500 euro met 6 maanden BOVAG garantie of meer. Alle auto's hebben een Nationale Auto Pas om de kilometerstanden te garanderen. Naast occasions kunt u ook bij hen terecht voor een nieuwe auto en ze kunnen ook de financiering regelen. U kunt hen bereiken op het adres Weg over 't Hontsveld 5, 7399 RH Empe, telefoonnummer 0575 - 476232 of mobiel 0610903688, en via e-mail op info@auto-chrislammers.nl.

Wil je weten wat Garage- Automobielbedrijf C. Lammers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage- Automobielbedrijf C. Lammers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage- Automobielbedrijf C. Lammers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage- Automobielbedrijf C. Lammers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Garage- Automobielbedrijf C. Lammers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Garage- Automobielbedrijf C. Lammers

Bezoekers bekeken ook