Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg

Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg is een Lodge gelegen aan Weg Over Het Hontsveld 21 in Empe.

Meer informatie over Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg in Empe

Klein Erve is een plattelandskamer in de IJsselvallei die het hele jaar geopend is. Het verblijf is onderdeel van een schuur en heeft een romantische uitstraling. Vanuit Klein Erve heb je een prachtig uitzicht op de weilanden en het natuurgebied "Empese en Tondense Heide". Het verblijf is geschikt voor 2 personen en heeft een comfortabel bed, een leefgedeelte met tafel en stoelen, en een televisie. De keuken is goed uitgerust en de badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. Je kunt een rondleiding krijgen over het erf en de omgeving. De prijzen voor een verblijf zijn vanaf 2023 verhoogd en er zijn verschillende periodes beschikbaar om te boeken. Let op: er is een wegafsluiting op de N345 in de periode 6 maart tot en met 9 juni. Neem contact op via het contactformulier of e-mail om te reserveren.

Wil je weten wat Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg

Bezoekers bekeken ook