Gemeente Brummen - Ingediende en beëindigde behandeling aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij, het kappen van een kerspruim, Valkstraat 12, Brummen

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende en beëindigde behandeling aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij, het kappen van een kerspruim, Valkstraat 12, Brummen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende en beëindigde behandeling aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij, het kappen van een kerspruim, Valkstraat 12, Brummen.Kenmerk: 2023-2019Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 08-10-2023Omschrijving: het kappen van een kerspruimLocatie: Valkstraat 12, BrummenDit is een kennisgeving van een beëindiging aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 12-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2023-433354

Gerelateerde berichten