Gemeente Brummen - Melding Activiteitenbesluit milieubeheer, voor het plaatsen van een schuur/ overkapping voor het stallen van gereedschappen/materialen, Mercuriusweg 26, Brummen

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Melding Activiteitenbesluit milieubeheer, voor het plaatsen van een schuur/ overkapping voor het stallen van gereedschappen/materialen, Mercuriusweg 26, Brummen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Er is op 19 september 2023 een Melding Activiteitenbesluit milieubeheer ingediend voor het plaatsen van een schuur/overkapping voor het stallen van gereedschappen/materialenStatus: meldingLocatie: Mercuriusweg 26, 6971 GV BrummenVoor: het plaatsen van een schuur/overkapping voor het stallen van gereedschappen/materialenZaakdossier: OVIJ2023OMA01634Inzien meldingDe melding en de bijbehorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.Voor inlichtingen kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Veluwe IJssel, bereikbaar via (055) 580 17 05 of info@ovij.nl. Deze bekendmaking heeft een informatief karakter. Er kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 13-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2023-435779

Gerelateerde berichten