Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het kappen van 23 sparren (Picea) in plan Dorpsrand De Teuge, nabij Baankstraat, Brummen kad. BRUMMEN-C-1554

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het kappen van 23 sparren (Picea) in plan Dorpsrand De Teuge, nabij Baankstraat, Brummen kad. BRUMMEN-C-1554.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het kappen van 23 sparren (Picea) in plan Dorpsrand De Teuge, nabij Baankstraat, Brummen kad. BRUMMEN-C-1554.Kenmerk: 2023-2045Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 19-10-2023Omschrijving: het kappen van 23 sparren (Picea) in plan Dorpsrand De TeugeLocatie: nabij Baankstraat, Brummen kad. BRUMMEN-C-1554Verlengingstermijn: 6 wekenDit betreft een kennisgeving van een besluit tot verlengen van de beslistermijn met maximaal zes weken, op een aanvraag om omgevingsvergunning. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Inzien aanvraagDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 05-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2023-514876

Gerelateerde berichten